Η Air Clima ιδρύθηκε το 1992 από τον Ιωάννη Μακρή και προσφέρει υπηρεσίες διάθεσης και υποστήριξης προϊόντων ψύξης, θέρμανσης, κλιματισμού και εξαερισμού.
Στο πέρασμα του χρόνου η εταιρία επεκτάθηκε και στους τομείς των ηλιακών συστημάτων, θέρμανσης δαπέδου και στην σημερινή εποχή να ακολουθεί πιστά τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα των ενεργειακών συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας.
Σήμερα, μετά την πολυετή εμπειρία της, έχει κατορθώσει να γίνει μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες εφαρμογών κλιματισμού, θέρμανσης και εξαερισμού, πληρώντας τις ανάγκες των πελατών της με ποιοτικά προϊόντα και άριστες υπηρεσίες.

Στην πολυετή πορεία μας έχουμε σχεδιάσει και εκτελέσει πλήθος εξειδικευμένων έργων με εφαρμογές στη θέρμανση, παραγωγή ζεστού νερού από συνδυασμό ηλιακού και αντλίας θερμότητας, θέρμανση εργοστασιακών χώρων και φυτωρίων, ενδοδαπέδια θέρμανση, συστήματα κλιματισμού VRV, εξαερισμούς, κλιματισμούς και πολλά άλλα τα οποία μας δίνουν την αυτοπεποίθηση ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε επαρκώς όποιες και να είναι οι ανάγκες σας.
Η Air Clima απασχολεί μηχανικούς και ΠΙΣΤΟΠΙΟΙΜΕΝΟΥΣ τεχνικούς με άρτια τεχνολογική εκπαίδευση στα προϊόντα και στις λύσεις που προσφέρει και στεγάζεται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της 600m2. Σε ένα αυτοτελές κτήριο με άνετους κλιματιζόμενους χώρους και ποικιλία εκθεμάτων επί της οδού Παν. Ράμμου 271 Αφάντου όπου ο πελάτης μπορεί να βρει όλα τα προϊόντα με εύκολη πρόσβαση στον ιδιόκτητο χώρο στάθμευσης.