Αλλάξτε τον λέβητα και όχι την εγκατάσταση

Ανακαινίστε το σπίτι σας με Daikin

Τι πρέπει να λάβετε υπόψη όταν ανακαινίζετε το σπίτι σας και σκοπεύετε να εγκαταστήσετε νέο σύστημα θέρμανσης ή ψύξης.

Η αντικατάσταση του παλαιού λέβητα αερίου ή πετρελαίου με μια μονάδα Daikin είναι εύκολη. Οι αντλίες θερμότητας και οι λέβητές μας είναι ευέλικτοι και μπορούν να εξυπηρετήσουν πολλούς τύπους καλοριφέρ και σωληνώσεων που ήδη υπάρχουν, επομένως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι πρέπει να αντικαταστήσετε τα πάντα.

Αυξήστε την ενεργειακή σας απόδοση, χωρίς να αντικαταστήσετε τα καλοριφέρ που ήδη έχετε

Οι αντλίες θερμότητας αέρα-νερού υψηλών θερμοκρασιών είναι ιδανικές για ανακαινίσεις και αντικατάσταση παλαιών λεβήτων. Ο συμπαγής σχεδιασμός της Daikin Altherma υψηλών θερμοκρασιών απαιτεί ελάχιστο χώρο εγκατάστασης και ενσωματώνεται άψογα στις υπάρχουσες σωληνώσεις και τα καλοριφέρ σας. Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να απολαύσετε την ενεργειακή απόδοση αντλίας θερμότητας, χωρίς να χρειάζεται να αντικαταστήσετε ολόκληρο το σύστημά σας.

Λειτουργεί με ανανεώσιμη μορφή ενέργειας colpar.image

Εξάγοντας ανανεώσιμη ενέργεια από τον αέρα, η Daikin Altherma υψηλών θερμοκρασιών θερμαίνει και εξασφαλίζει στο σπίτι σας ζεστό νερό με βιώσιμο τρόπο.
Λειτουργεί με 65% ανανεώσιμη μορφή ενέργειας που εξάγει από τον αέρα και 35% ηλεκτρική ενέργεια
Επιτυγχάνει ενεργειακή κλάση A+
Συνδυάστε την αντλία θερμότητας με ηλιακή υποστήριξη για ακόμη μεγαλύτερη οικονομία ενέργειας στην παραγωγή ζεστού νερού

Οικονομία κατά την παραγωγή ζεστού νερού με ηλιακή ενέργεια colpar.image sun

Μειώστε το ενεργειακό σας κόστος, αξιοποιώντας την ανανεώσιμη ηλιακή ενέργεια. Οι ηλιακοί συλλέκτες μας εγκαθίστανται εύκολα και παράγουν έως και το 70% της ενέργειας που χρειάζεται η αντλία θερμότητας ζεστού νερού που χρησιμοποιείτε. Κατάλληλα για όλους τους τύπους κτιρίων, τα ηλιακά συστήματα ζεστού νερού της Daikin εξυπηρετούν μικρές και μεγάλες κατοικίες. Επιλέξτε ανάμεσα σε σύστημα ζεστού νερού ανοικτού ή κλειστού κυκλώματος.

Μια ευκαιρία για να μειώσετε τις επιπτώσεις στο περιβάλλον

Η αντικατάσταση ενός παλαιού συστήματος θέρμανσης, ψύξης ή ζεστού νερού είναι η τέλεια ευκαιρία για να μειώσετε τις επιπτώσεις στο περιβάλλον, επιλέγοντας μια φιλική προς το περιβάλλον και ενεργειακά αποδοτική λύση. Οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, όπως ο αέρας, το έδαφος και ο ήλιος, είναι έως και 5 φορές πιο αποδοτικές σε σύγκριση με τις παραδοσιακές, όπως το φυσικό αέριο, το πετρέλαιο και η αμιγής ηλεκτρική ενέργεια. Είτε θέλετε μια απολύτως βιώσιμη, μια υβριδική ή μια παραδοσιακή λύση, οι προτάσεις μας μειώνουν το ενεργειακό σας κόστος και ωφελούν το περιβάλλον.

Επενδύστε στο μέλλον σας

Η ανακαίνιση του σπιτιού σας είναι μια επένδυση στο μέλλον. Συνεπώς, είναι σημαντικό να επιλέξετε μια λύση θέρμανσης και ψύξης που να είναι κατασκευασμένη ώστε να διαρκέσει. Τα συστήματα κλιματισμού μας έχουν κατασκευαστεί για να αντέχουν στο χρόνο. Όταν αγοράζετε μια μονάδα Daikin, επενδύετε στο μέλλον σας.

Επιλέξτε τη σωστή πηγή ενέργειας για εσάς

Υπάρχουν πολλές επιλογές θέρμανσης και ψύξης για το σπίτι σας. Η δυσκολία είναι να βρείτε αυτή που ταιριάζει απόλυτα στον τρόπο ζωής και στο χώρο σας. Είμαστε εδώ για να αφιερώσουμε χρόνο για να εξετάσουμε όλες σας τις επιλογές. Μην ξεχνάτε πως με μια μονάδα Daikin, εξασφαλίζετε το μέλλον σας.

colpar.image ee1cΥβριδική αντλία θερμότητας Daikin Altherma + multi

Ο συνδυασμός του συστήματος multi-split και της υβριδικής αντλίας θερμότητας, το Hybrid Multi, είναι μια ολοκληρωμένη λύση για να συνδυάσετε κλιματισμό με παραγωγή ζεστού νερού. Συμβατό με τη σειρά προϊόντων split της Daikin, με καλοριφέρ και ενδοδαπέδια θέρμανση, το Hybrid Multi είναι η έξυπνη λύση μας για θέρμανση, ψύξη και ζεστό νερό χρήσης, για αποτελεσματικό κλιματισμό όλο τον χρόνο.


ivridikes antliesΥβριδικές αντλίες θερμότητας

Για θέρμανση, ζεστό νερό χρήσης και ψύξη

Λειτουργεί με έναν βέλτιστο συνδυασμό αέρα, ηλεκτρικής ενέργειας και αερίου, ανάλογα με τις εποχιακές συνθήκες και τις τιμές ενέργειας

Ιδανική λύση για ανακαινίσεις και αντικατάσταση παλαιών λεβήτων αερίου


antlies aera nerou

Αντλίες θερμότητας αέρα-νερού υψηλών θερμοκρασιών

Για θέρμανση, ζεστό νερό χρήσης και ψύξη

Λειτουργεί με 65% ενέργεια από τον αέρα και 35% ηλεκτρική ενέργεια

Δυνατότητα προαιρετικής ηλιακής υποστήριξης

Συνδέεται σε υφιστάμενο σύστημα σωληνώσεων και καλοριφέρ υψηλών θερμοκρασιών

Ιδανική για ανακαινίσεις και αντικατάσταση παλαιών λεβήτων


Όποιος και να είναι αυτός που ταιριάζει στο υπάρχον σύστημά σας, είμαστε εδώ για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή λύση προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλέισουμε ένα ραντεβού στο χώρο σας