Εμφάνιση άρθρων βάσει ετικέτας: Καθαρισμός Αέρα

Ο φρέσκος και καθαρός αέρας είναι ζωτικός για την ποιότητα ζωής και την ευεξία μας, ειδικά στα σύγχρονα σπίτια που έχουν πολύ καλύτερη μόνωση από τα παλαιότερα. Η Daikin παρέχει μια σειρά συστημάτων καθαρισμού αέρα και εξαερισμού για κατοικίες, ώστε να έχετε ένα καθαρό, υγιεινό και άνετο περιβάλλον μέσα στο σπίτι σας.

Η DAIKIN ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ


Ο ζωογόνος αέρας που αναπνέουμε μπορεί να περιέχει αόρατες ουσίες που είναι βλαβερές για την υγεία μας. Γι' αυτό οι καθαριστές αέρα της Daikin είναι μια επένδυση για την ευεξία σας.


ΡΥΠΑΝΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!


Τα σύγχρονα κτίρια έχουν καλύτερη μόνωση ώστε να ζούμε πιο άνετα, αλλά συχνά δεν εξαερίζονται επαρκώς. Αυτό σημαίνει ότι ο αέρας που αναπνέουμε μέσα στο σπίτι μπορεί να περιέχει περισσότερους ρύπους απ' ό,τι ο εξωτερικός.


Ο ΑΕΡΑΣ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΡΕΘΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ


Εκτός από τα βακτηρίδια και τους ιούς, ο αέρας σε ένα συνηθισμένο σπίτι ή επιχείρηση μπορεί να περιέχει ερεθιστικές ουσίες όπως γύρη, σκόνη, καπνό από τσιγάρα και τρίχες από κατοικίδια, οι οποίες μπορεί να προκαλέσουν δυσφορία ή και αλλεργικές αντιδράσεις.


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΕΡΑ


Το σύστημα καθαρισμού αέρα MC70L της Daikin χρησιμοποιεί τεχνολογία Streamer μαζί με ένα πανίσχυρο σύστημα φιλτραρίσματος, για να απομακρύνει αυτές τις δυνητικά επικίνδυνες ουσίες από τον αέρα και να εξουδετερώσει τις οσμές, προστατεύοντας την υγεία και βελτιώνοντας την αναπνοή των ατόμων που πάσχουν από άσθμα και αλλεργίες.