Εξαερισμός και καθαρισμός αέρα Daikin

Ο φρέσκος και καθαρός αέρας είναι ζωτικός για την ποιότητα ζωής και την ευεξία μας, ειδικά στα σύγχρονα σπίτια που έχουν πολύ καλύτερη μόνωση από τα παλαιότερα. Η Daikin παρέχει μια σειρά συστημάτων καθαρισμού αέρα και εξαερισμού για κατοικίες, ώστε να έχετε ένα καθαρό, υγιεινό και άνετο περιβάλλον μέσα στο σπίτι σας.

ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΑΡΟ ΑΕΡΑ ΣΤΑ ΚΤΙΡΙΑ

Οι σημερινοί οικοδομικοί κανονισμοί είναι πολύ αυστηρότεροι και προβλέπουν υψηλότερα επίπεδα μόνωσης από ποτέ. Διπλά τζάμια, πετάσματα αποτροπής ρευμάτων και μονώσεις οροφής μεγάλου πάχους, όλα αυτά αυξάνουν την ενεργειακή απόδοση των κτιρίων μας. Ταυτόχρονα, όμως, δεν εισέρχεται φρέσκος αέρας στο κτίριο. Η έλλειψη καθαρού αέρα μπορεί να προκαλέσει:

  • Αυξημένο κίνδυνο αλλεργιών 
  • Παραμονή δυσάρεστων οσμών για μεγαλύτερο διάστημα
  • Μεγαλύτερη υγρασία και σχηματισμό μούχλας

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΕΡΑ

Τα οικιακά συστήματα καθαρισμού αέρα της Daikin εκτελούν μια σειρά λειτουργίες φιλτραρίσματος, καθαρισμού και εφύγρανσης, που μπορούν να απομακρύνουν τις δυνητικά επιβλαβείς ουσίες από τον αέρα, όπως αλλεργιογόνα, βακτήρια, ιούς και ρύπους, διευκολύνοντας την αναπνοή.

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΥ

Οι λύσεις εξαερισμού της Daikin βοηθούν να διατηρήσετε ένα ευχάριστο περιβάλλον μέσα στο σπίτι σας, παρέχοντας καθαρό εξωτερικό αέρα στη θερμοκρασία που θέλετε και εξισορροπώντας την υγρασία, ενώ παράλληλα απομακρύνουν τον ακάθαρτο αέρα.