Εμφάνιση άρθρων βάσει ετικέτας: Θέρμανση

ΖΕΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΜΕ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Το κόστος της ενέργειας αυξάνεται. Το μέλλον της οικονομίας είναι αβέβαιο. Η ανησυχία για το περιβάλλον είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Επειδή η αντλία θερμότητας χρησιμοποιεί τη δωρεάν ενέργεια του αέρα για να αποδώσει θερμότητα, είναι η ιδανική λύση για οικιακή θέρμανση. Τα συστήματα θέρμανσης της Daikin που λειτουργούν με αντλία θερμότητας παρέχουν ιδανική ζεστασιά και θαλπωρή όλο το χρόνο, ακόμα κι όταν έξω έχει παγωνιά. Οι αντλίες θερμότητας της Daikin μειώνουν τις δαπάνες ενέργειας και τις εκπομπές CO2. Συνεπώς, ωφελούν όχι μόνο εσάς, αλλά και το περιβάλλον.

ΘΕΛΕΤΕ ΕΝΑ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΖΕΣΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ;

Η σειρά Daikin Altherma περιλαμβάνει συστήματα "όλα σε ένα" για ζεστό νερό χρήσης και θέρμανση, που χρησιμοποιούν ανανεώσιμη ενέργεια από τον αέρα και γι' αυτό είναι σχεδόν τρεις φορές πιο αποδοτικά από ένα συμβατικό σύστημα ζεστού νερού χρήσης! Οι αντλίες θερμότητας της Daikin δημιουργούν ευχάριστο περιβάλλον όλο το χρόνο, παρέχοντας άμεσα ζεστό νερό και θέρμανση σε όλες τις εποχές.

Διαβάστε περισσότερα στην Daikin

Ο καταναλωτής επιβαρύνεται ένα συνεχώς αυξανόµενο κόστος θέρµανσης λόγω της ραγδαίας αύξησης των τιµών ενέργειας. Τα παραδοσιακά συστήµατα και οι λέβητες κεντρικής θέρµανσης έχουν υψηλό κόστος λειτουργίας και επιβαρύνουν ιδιαίτερα το περιβάλλον καθώς λειτουργούν µε ορυκτά καύσιµα. Κανείς βέβαια δεν επιθυµεί να σπαταλά τα χρήµατά του σε ασύµφορες επιλογές όταν υπάρχει εναλλακτική επιλογή.

Το μοναδικό σύστημα split υψηλών θερμοκρασιών της Daikin είναι ο εύκολος τρόπος για να αντικαταστήσετε το λέβητα που έχετε με ένα πολύ πιο αποδοτικό ενεργειακά σύστημα θέρμανσης ανανεώσιμης ενέργειας. 

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΤΗΣΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟ ΛΕΒΗΤΑ

Το σύστημα Daikin Altherma split υψηλών θερμοκρασιών μπορεί να αντικαταστήσει άμεσα το λέβητα, διότι παρέχει τις υψηλές θερμοκρασίες νερού που χρειάζονται τα συμβατικά συστήματα, καταναλώνοντας πολύ λιγότερη ενέργεια.

ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΩΛΗΝΩΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα στην Daikin

DESIGN - ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ - ΠΟΙΟΤΗΤΑ

ΑΝΤΕΗ και ΥΓΙΕΙΝΗ ΖΕΣΤΑΣΙΑ ΜΕΡΑ - ΝΥΧΤΑ

  • Θέρμανση καθαρή και φιλική προς το περιβάλλον
  • Ασφαλής τεχνική που δεν απαιτεί συντήρηση
  • Χρησιμοποίηση νυχτερινού ρεύματος με ευνοϊκό κόστος
  • Οικονομική αυτόνομη θέρμανση και ανεξάρτητη από άλλες πηγές ενέργειες

Η Γερμανική εταιρεία OLSBERG, ο μεγαλύτερος κατασκευαστής θερμοσυσσωρευτών στην Ευρώπη, αλλά και σε όλο τον κόσμο που εδώ και 430 χρόνια δίνει τις ιδανικότερες λύσεις στον τομέα της θέρμανσης.